DOZVOLJENA PEDOFILIJA

Džihadistima se preporučuje da spavaju sa DEČACIMA!

U jednoj fatvi, koje su u muslimanskoj veri pravila ili preporuke koje se tiču šerijatskog prava i koju izdaju njegovi legitimni tumači, a koje su se pojavile internetu, navodi se da džihadisti mogu da spavaju sa dečacima, ako već kraj sebe nemaju ženu.

deca-620x350

Džihadistima Islamske države dozvoljeno je da imaju seks sa maloletnim dečacima! Iako je poznato da ekstremisti na surov način ubijaju pedofile i homoseksualce, očigledno je da za džihadiste važe dvostruki aršini.

Naime, u jednoj fatvi, koje su u muslimanskoj veri pravila ili preporuke koje se tiču šerijatskog prava i koju izdaju njegovi legitimni tumači, a koje su se pojavile na internetu, navodi se da džihadisti mogu da spavaju sa dečacima, ako već kraj sebe nemaju ženu.

Ovo neverovatno pravilo osvanulo je na jednom od Tviter naloga vođe islamista Abu Bakara el Bagdadija.Takođe, na nalogu su postavljene i fotografije dvojice džihadista koji poziraju sa dva dečaka.Takođe, na nalogu su postavljene i fotografije dvojice džihadista koji poziraju sa dva dečaka.

Advertisements

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

w

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.